Historien bag

Mit navn er Jakob Hjorth, og jeg er udvikleren bag Mixing Box. Det hele startede i den spæde coronatid, hvor tankerne omkring det, der endte med at hedde Mixing Box, startede.

Jeg havde nemlig selv spillet, den for mange, kendte selskabsleg Margretheskålen, som jeg altid har fundet utrolig sjov og underholdene. Jeg syntes dog, at det var for langsommeligt og tidskrævende at skulle side og klippe/klistre og ofte endte det altid med at være de samme kort, som lå nede i skålen.

Derfor tænkte jeg, at det måtte da kunne gøres smartere! Og her startede ideen til brætspillet Margretheskålen, som endte med at få navnet – Mixing Box.

For tanken var egentlig til at starte med, at spillet skulle hedde Margretheskålen og så med et billede af Dronning Margrethe på forsiden. Der var bare to problemer. Det ene var, at der allerede var noget, der hed Margretheskålen. Og det næste var, at Dronningen desværre ikke ville lægge ansigt til mit spil. Det kunne ellers have været lidt sejt 😉 Derfor valgte jeg det mere internationale navn Mixing Box, for hurtigere og nemmere at kunne ramme det internationale marked.

Det har været en utrolig spændende og lærerig rejse, som har givet mig mange ting med i bagagen. Mange sjove oplevelser og ikke mindst dyre lærepenge hen ad vejs, men det er det hele værd med de positive tilbagemeldinger jeg indtil videre har fået på begge mine spil.

Så frygt ikke! Der er flere spil på vej og vi bredder os stille og roligt ud til flere og flere lande!
Ind til videre er Mixing Box kommet til Færøerne og Grønland, men der er flere lande i sigte!

Jeg håber i vil følge med på denne side, som jævnligt vil blive opdateret med nye spændende tiltag, som Mixing Box forsøger sig med.

Mixing Box i TV2

Mixing Box Deluxe reklame spot

Mixing Box TikTok dansen

Mixing Box Reklame spot

Mixing Box i nyhederne

Jakob fortæller om Mixing Box